Doorweekt en doorzweet.

Weer een rondje huppelen.

Het word bijna saai, maar het was wel weer even tijd om te kijken of die blokken beton van vanlaats al zijn afgebroken. Eerst tijd voor een kappertje, maar daarna geen smoesjes meer. Lopen met je lichaam!

Een kort power rondje staat op het programma. Geen 10 kilometer deze keer, maar een rondje van 6 kilometer. Opzich wel genoeg voor nu, want heel veel meer tijd heb ik ook niet. Hopen dat het in ieder geval beter gaat dan de vorige keer.

De eerste meter gaan in ieder geval prima. Nou zegt dat nog niks, want de laatste keer was dat ook zo. Daar kan ik me nog wel wat van herinneren. Maar goed, nieuwe dag nieuwe kansen zullen we maar zeggen.

Even pauze, wat rekken en strekken, en dan gaat de ronde toch echt beginnen. Ook nu heb ik me voorgenomen niet te onbenullig te beginnen. Proberen ‘technisch’ te lopen en niet mijzelf af te breken. Dat opzich is al een hele opgave ;), maaaaar dat gaat me lukken. De eerste melding komt binnen op mijn horloge. De eerste kilometer dus achter de rug, maar ik heb net nog stilgestaan met rekken en strekken. Deze kilometer melding is dus niet goed. Ik heb het begin van deze ronde wel geklokt, maar krijg alleen van de hele ronde kilometer meldingen.

Nou goed, gewoon dom doorlopen. Een paar spetters komen naar beneden. Echt nat word je er niet van, dus helemaal prima zo. 2 Seconden later: stortbui 2.0. Kanonnen wat een water komt er uit de lucht. Binenen een minuut doorweekt. En weet je wat het voordeel is? Als je dan doorweekt bent, maakt het allemaal niks meer uit. Met een grote grijns dender ik door de plassen en blubber. Wel geconcentreerd, want vallen heb ik al eens gedaan en ben ik wel klaar mee.

Weer een trilling en bliepje. Ik kijk. En kijk nog eens. Gemiddeld tempo van 4 minuut 27. Euhm ok, dat ging de vorige keer 30 seconden PER KILOMETER langzamer. Nou ja voorzichtig proberen vol te houden dan maar. Kilometer na kilometer kan ik hem mooi stabiel houden. Makkelijk gaat het niet, maar kapot loop ik me ook niet. De benen nog wel wat zwaar en vooral ‘ongecontroleerd’ gevoel, maar ik vind dat ik opzich niet mag klagen.

Het laatste stukje nog en dan afklokken. 6.1 Kilometer met een gemiddelde van 4 minuut 24 per kilometer. Dat is gewoon weer een gemiddelde van 13.6 km/h. Nog geen 14, maar misschien, heeeeeeel misschien is mijn vrijgezellenfeest eindelijk uit mijn lijf.

screenshot_2016-07-02-16-36-39.png

Het enige wat mij nu nog rest, is een gemiddelde van minimaal 14, weer de mogelijkheid om krachttraining te doen en natuurlijk zwemmen. Of loop ik nu weer eens te hard van stapel? Neeeee.

Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captchacode *