About

Welkom!

Welkom op de blog van mijn leven en wat super dat je mijn blog hebt weten te vinden. Ik zal mij kort voorstellen.ikzelf

Mijn naam is Gert, in augustus ga ik trouwen met Manon en wij wonen samen op het mooiste en schattigste plekje in het gezellige en actieve dorp Raalte.

Van nature ben ik een erg sportief persoon, waarbij wedstrijdzwemmen er met kop en schouders bovenuit steekt. Bootcamp en hardlopen volgt op gepaste afstand, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik daar minder fanatiek in ben. Ook mijn werk past in dit plaatje. Als militair ben ik nog werkzaam bij de Koninklijke Landmacht, maar door een ongeval zal ik mijn carrière niet op kunnen bouwen en Defensie moeten verlaten. Waarom? Dat zal ik in de blogs verder uitwerken, want er moet wel wat te lezen overblijven.

De inhoud van mijn blog.

Zien wij alleen maar sportartikelen voorbij komen? Nee zeker niet. Op het moment van schrijven ben ik net geopereerd, dus het hersteltraject en de geweldige handige dagelijkse problemen die ik tegen kom worden zeker meegenomen. Ook zal elke week een geschiedenis-blog uploaden tot het moment van het oprichten van deze blog. Hierin zal duidelijk worden wat er de laatste 5 jaar allemaal heeft plaatsgevonden op positieve en minder positieve vlakken. Al met al wil ik je eigenlijk deel laten uitmaken van mijn dagelijks leven, met alles wat daar bij hoort. Erg spannend, maar ook dit is weer een hele nieuwe uitdaging! Graag hoor ik wat je ervan vind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captchacode *