Day after.

De ‘Day after’. Dat klinkt allemaal wel spannend. Natuurlijk eerst de nacht door moeten komen. Nou dat ging allemaal wel redelijk. Ja ik heb wel eens beter geslapen en ja ik heb wel eens prettiger gelegen, maar ondanks alles ben ik er aardig doorheen gerold. Figuurlijk dan, want rollen valt niet onder het rustig hooghouden van de arm.

Wakker. Voor de zoveelste keer en ach, het is al soort van licht buiten. Toch geeft de telefoon 05:00 aan. Zo heb je tenminste wat aan je dag! Vanuit bed, in een ergonomisch íets minder verantwoordde houding dan toch maar verder met het opbouwen van deze blog. Dat kan met de telefoon namelijk ook enigsinds. Wat een werk. Zoveel dingen die ik niet snap, die ik (nog) niet onder de knie heb, maar langzaam aan begint het allemaal vorm te krijgen en te groeien.

Dan…wat te doen op zo’n aller eerste dag van absolute rust. Inderdaad, niks. Of nouja, bijna niks. Veel pingelen met de vingertjes, veel op de bank werken aan de opbouw van deze blog en af en toe een rondje door die gigantische kamer lopen. Manon klieren lukt ook nog aardig. Nee dit komt wel goed. Ik heb echt niet het idee gehad dat ik de hele wereld al wel weer aan kan…toch?

Gelukkig wat afleiding van visite wat zich bij ons binnen heeft gedrongen, wat resulteerde in een léuk cadeautje (een boekje vol waarheden genaamd: Mannen weten alles) en lekkere cadeautjes (allemaal fruitsapjes in verschillende smaken en een blok oude brokkelkaas). Word een aanrader denk ik. Eten tot je misselijk word van de kaas, lachen van de wijze spreuken die gewoonweg waar zijn, om af te blussen met een fruitsapje maar niet kan kiezen omdat ze er allemaal net iets te lekker uitzien. Ik houd jullie op de hoogte ;).

’s Avonds nog meer visite gehad die ook het een en ander aan afleiding hebben meegenomen. Daar zal ik ‘Rooie Oortjes’ van krijgen ben ik bang, in de hoop dat alle puzzelstukjes van ‘Van Haasteren’ tussentijds op zn plek zullen vallen. Aan de andere kant, het is ook niet zo dat ik heel veel anders te doen heb, dus laat maar komen

Dan kruipt zo’n dag toch wel mooi voorbij en is het tijd voor de volgende nacht. Toch nog de medicatie erin, in de hoop een ietwat betere nacht te maken dan de voorgaande.

Bedankt voor het lezen en word vervolgt…

 

 

Loading

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captchacode *