Jubileum?

Jubileum?

Het is je waarschijnlijk nog niet opgevallen, of je hebt er niet bij stil gestaan. Bij mij in ieder geval allebei dus ik neem je niks kwalijk hoor. Lees rustig verder. Deze blog bestaat 37 dagen. Jippie! Is toch best leuk. Ok, toegegeven dat ik 2 dagen niet gepost heb dus laten we er 35 van maken goed? 35 Blogjes in 37 dagen is toch een bezetting van 94%. 94% is net geen 100%, wat eigenlijk dus ‘net niet’ is. Net niet, is in mijn ogen hetzelfde als helemaal niet. ‘Ik heb nèt geen ongeluk gehad’ is hetzelfde als ‘ik heb echt geen ongeluk gehad. (Ja ik heb er wel een gehad, maar probeer een punt te maken) Ok. Ander voorbeeld. Ik heb net geen voldoende gehaald, is hetzelfde als onvoldoende. ‘Ik was bijna op tijd’ is natuurlijk hetzelfde als ‘ik was gewoon te laat’. Is mijn punt duidelijk? Die 2 missende blogjes hebben ervoor gezorgd dat mijn blog nooit meer de 100% haalt. ‘Ja maar Gert, dat hoeft toch ook niet?’ Nou het is geen doel op zich, maar stiekem natuurlijk ergens ook weer wel.

Ik vind het leuk jullie elke dag lastig te vallen, met de dingen die ik met jullie wil delen. Soms ‘onzinnig’, soms serieus, soms sportief of soms privé. Nou wil het wel eens af en toe voorkomen dat ik bepaalde dingen goed wil doen, of ik doe ze niet. Ok, misschien iets vaker dan af en toe. Dat is ook met deze blog zo. Ik schrijf voor mijzelf, maar vind het tof om jullie daarmee lastig te vallen. Ik wil het daarom wel ‘goed’ doen en 100% inzet in een blog verwerken. Nou per blog gaat me dat wel lukken, maar in het geheel dus niet meer. Bijzonder dat ik er niet gewoon mee gestopt ben, of niet?

Dat er nu 35 blogjes opstaan van 35 blogdagen is eigenlijk ook een raar jubileumgetal, niet? Nouja het hoeft toch ook niet allemaal binnen de lijntjes te vallen? Dat is natuurlijk ook zo gewoon en degelijk. Nee ik dit gaat ook mooi op mijn eigen manier.

Wat heb je dan gedaan met je jubileum?

Nou dat is ook een mooi verhaal:

‘Er was eens een blog-gert’. Nee sorry. Toch geen mooi verhaal. Zoals dat op zich ook prima in mijn karakter past, vergeet ik nog wel eens wat. Zo ook mijn jubileum van 1 maand, of 4 weken, of 25 dagen, of dus 35 blogjes. Alhoewel, ik denk er wel aan en blog er nu over maar doe er niks speciaals mee. Dat is het eigenlijk meer. Misschien dat het met een half jaar of een jaar wel anders is, maar dan nog zou ik het met 13 maanden doen bijvoorbeeld. Een taart met 13 kaarsjes. Of nog leuker, 13 taarten met 1 kaarsje? Nee het is wel prima. Ik wou het jullie wel even onder de aandacht brengen en ik moet toegeven: het gaat als een sneltrein voorbij. (bijna) Elke dag wat uploaden, met volgens mij ook best wat afwisseling. Dat word straks vast nog meer, met sporten wat ik steeds meer op mag pakken, maar ook met solliciteren of ander werk. Levert ongetwijfeld weer leuke verhalen op.

Ik wil je oprecht bedanken voor het lezen van mijn blog. Al is dit de eerste die je leest, ik vind het leuk! Heb je ze allemaal gelezen, ik vind het leuk! Ik vind het leuk om te doen, maar als andere mensen dit allemaal met plezier lezen vind ik dat een eer om je hiermee even te vermaken. Zullen we nu ook sentimenteel doen met elkaar? Nee dat hoeft niet, even de pagina en mij blog zelf op Facebook ‘liken’ mag dan weer wel haha.

Gert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captchacode *